Virkistä itsesi!

ION SPA hoidosta lisää virtaa elämään!

ION SPA hoito

Kaikki tekijät, jotka kuormittavat elimistön myrkynpoistojärjestelmää ovat osaltaan vaikuttamassa rappeutumismuutoksiin, sairauksiin ja nopeuttavat vanhenemista. Näitä ovat ravintoköyhä ruoka, oman rytmin kadottaminen kiireeseen ja stressiin, ilmansaasteet, nautintoaineet, lääkeaineet, kemialliset ympäristömyrkyt jne.

Voimme oleellisesti myötävaikuttaa hyvän terveyden säilymiseen ja tervehtymiseemme huolehtimalla täysipainoisesta ravinnosta, nauttimalla luonnollisia ravintolisiä, levolla, liikunnalla sekä tukemalla myrkynpoistojärjestelmäämme.

Elimistön rasittavin tehtävä on haitallisten aineiden poistaminen. Se johtuu siitä, että elimistö ei hajota myrkkyjä vaan poistaa ne muodostamalla molekyylejä.  Suurin osa energiasta kuluu päivittäin kehon muodostaessa molekyylejä, joista 80 % on tarpeen myrkkyjen poistamiseen.

Lymfa eli imuneste on imusuonistossa kiertävä neste ja lymfajärjestelmä huolehtii tämän nesteen säätelystä. Tärkeimpien nivelkohtien yhteydessä on imusolmukkeita, jotka imusuoniston avulla keräävät ympäröivästä kudoksesta kuolleita soluja, bakteereita sekä viruksia. Näin pysyy soluja ympäröivä kudosneste puhtaana. Hellävaraisella lymfakierron elvyttämisellä autetaan imusolmukkeita puhdistumaan. Näin nestekierto lähellä oleviin kudoksiin paranee sekä samalla kudosten hapen saanti tehostuu.

Ionikylpylaitteen avulla pystytään auttamaan kehon myrkynpoistojärjestelmää. Laitteella vilkastutetaan kehon lymfanesteen kiertoa. Tämä tapahtuu johtamalla kehoon pieni määrä sähköä. Sähkö siirretään rannekkeen,   jalkakylpyvadissa olevan elektrolyysilaitteen sekä suola-vesiliuoksen avulla kehoon. Tässä hyödynnetään kehon omia molekyylejä eli anionivirtauksia. Sähkövirta johdetaan solujen väliin irrottamaan kuonaa ja siirtämään se lymfakiertoon.

Ionikylpyhoidon teho perustuu siihen, että se lisää solujen ionien vaihtoa samalla vilkastuttaen soluhengitystä. Puhdistuneet ja tasapainonsa takaisin saaneet solut toimivat tehokkaammin. Jo sairaille ja vahingoittuneille soluille sekä kudoksille saadaan johdettua niille elintärkeää happea.